Choco-cupcakes

09:39




Ingrediënten:
Voor de cupcakes:

  • 70g boter
  • 2 eieren
  • zakje vanillesuiker
  • 2 eetlepels choco (ik gebruikte nutella)
  • 130g bloem
  • 200g suiker
  • 1/2 tl bakpoeder
  • een snuifje zout
  • een scheutje koffie
Voor de topping:
  • 200g mascarpone
  • 140g witte choco (ik gebruikte witte kwatta)
  • strooisels voor extra versiering
Werkwijze:
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng de boter, de eieren, de vanillesuiker en de choco.


  3. Voeg de bloem, suiker, bakpoeder, het zout en een scheutje koffie toe. Meng alles goed tot je een smeuïge massa krijgt.
  4. Verdeel het deeg over de cupcakevormpjes


  5. Bak de cupcakes 20 minuten in een oven van 180°C.
  6. Laat de cupcakes afkoelen vooraleer je ze versiert.


  7. Voor de topping meng je de mascarpone met de witte choco. Vul hiermee een spuitzak en spuit mooie toefjes.



Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

0 reacties